Liseth Horsten op 21 juli

Zangeres-gitariste Liseth Horsten is een ervaren muzikante met een stem van het herkenbare en karakteristieke soort; spannend, soulvol, authentiek en met veel diepgang. Haar sterke en persoonlijke liedjes hebben een heel eigen karakter waarin de invloeden van verschillende rootsy muziekstijlen te horen zijn. Van verhalende singer-songwriter liedjes tot akoestische rock. Haar eigen repertoire wisselt ze hier en daar af met een ode aan een andere muzikale held. Zowel solo als met haar band Liseth & The Satellites speelt ze hiermee op luisterpodia door het hele land en trekt ze je mee in haar wereld vol melancholie en hoop. 

"Top Americana van eigen bodem"..."Een heuse verborgen parel".
(R., radio DJ, over de EP Miss) 

"Kwaliteit hoeft niet van ver te komen. Dat bewijst dit professionele en perfect op elkaar ingespeelde trio, met een zangeres die zich moeiteloos kan meten met bekende internationale singer-songwriters.”
(W.L. Verkadefabriek Den Bosch, Blue Room Sessions, live recensie)

“A beautiful and intricate blend of Americana, indie folk, and alternative country. Built around the powerful and compelling voice of Liseth.”… “Songs of love, melancholy, and loss, mixed in with compositions of hope and tender joy.”
(Aldora Britain Records, Indie Promotor UK, over de EP Miss)

Website: www.lisethhorsten.nl 
Youtube: https://www.youtube.com/c/LisethHorsten 
Instagram: https://www.instagram.com/liseth_horsten_music/