Films Cultuur Overdag

 

 

FILMS IN HET KLOOSTER

Filmvertoningen op de dinsdagmorgen  in Het Klooster in  Nuenen op:

 3 oktober 2023

7 november 2023

 

FILMS IN HET KLOOSTER

In het theater zaal van het Klooster in Nuenen worden films van Filmhuis kwaliteit vertoont.  Per jaar streven we naar 6 vertoningen op de dinsdagochtend die starten vanaf 10.30 uur.
Toegangskaarten voor films van Cultuur Overdag zijn op werkdagen een week van te voren tijdens kantooruren aan de balie van Het Klooster te koop. Nieuw is de webshop inloggen (inloggen met wachtwoord CO) waar je tickets kan kopen en de titel en inhoud van de film te lezen  is 


Toegangsprijs voor de film is € 7,50 (inclusief een kopje thee of koffie).

 

FILMTITELS NIET OPENBAAR OP DE WEBSITE
Filmtitels worden sinds het najaar van 2021 niet publiekelijk (op de website (wel op een besloten pagina), in social media of in de -lokale- kranten) aangekondigd. Dit heeft te maken met de kosten van de filmlicenties.
De kosten voor een pluslicentie van Videma/Filmservice zijn in 2021 bijna verdubbeld ten opzicht van voorgaande jaren. Er wordt daarom gekozen voor een standaardlicentie die goedkoper is. Ook daarmee kan gekozen worden uit een prachtige catalogus van filmtitels.

MAAR……
Abonnees op de digitale nieuwsbrief van Cultuur Overdag ontvangen wel altijd informatie over de geplande films. Abonneren gaat eenvoudig via deze link.

Bij de balie van Het Klooster (Park 1, Nuenen) hangt ook altijd een aankondiging van de film.