Vier het Leven

Cultuur Overdag

 

Met ingang van seizoen 2019/2020 heeft stichting Vier het Leven een aantal voorstellingen van Cultuur Overdag opgenomen in haar programma-aanbod.
Cultuur Overdag is hiermee bijzonder blij: het betekent dat voor een aantal geselecteerde activiteiten gasten van deur tot deur kunnen worden begeleid. Dit geldt ook voor alle maandelijkse filmvertoningen in Het Klooster!

Stichting Vier het Leven werd opgericht in 2005 en is inmiddels een landelijke organisatie die sociaal culturele arrangementen verzorgt voor duizenden ouderen door heel Nederland.

Uitgaan met Vier het Leven is samen genieten. Dat begint al thuis. Vooraf wordt u opgehaald door een gastvrouw of -heer van Vier het Leven die u meeneemt in de eigen auto. Samen geniet u van de voorstelling. Na afloop wordt u weer gezellig en veilig thuisgebracht.   

Ook inwoners van de gemeente Nuenen kunnen bij activiteiten van Cultuur Overdag worden begeleid door vrijwilligers van Vier het Leven. Er zijn twee voorwaarden:

  • Men moet zich als gast aanmelden bij Vier het Leven; er geldt een minimum leeftijd van 65 jaar.
  • De activiteit van Cultuur Overdag moet zijn opgenomen in het programma van Vier het Leven.

Bekijk hier welke activiteiten in de regio Nuenen door Vier Het Leven worden aangeboden. In het programma-overzicht van Cultuur Overdag herkent u deze activiteiten aan het logo van Vier het Leven.

Alles over stichting Vier Het Leven is te vinden op hun website. Informatief is ook onderstaande video.

 

Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail of telefonisch aanmelden voor uitnodigingsbrieven en nieuwsbrieven van Vier het Leven. Zo wordt u op de hoogte gehouden van hun activiteiten.
Vier het Leven stuurt graag vrijblijvend het programma toe met een uitgebreid aanbod aan voorstellingen in uw regio. Het welkomstpakket is aan te aanvragen via info@4hetleven.nl of telefonisch op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur op 035-524 51 56.