OVER CULTUUR OVERDAG

 

 

CULTUUR OVERDAG IN NUENEN

Cultuur Overdag: culturele activiteiten voor mensen met tijd overdag. Voor iedereen: jong of oud(er), man of vrouw, inwoner van Nuenen of van elders…het maakt niet uit. Iedereen met tijd overdag is welkom!

Dankzij de samenwerking met Het Klooster in Nuenen wordt iedere maand een bijzondere speelfilm vertoond. Daarnaast is eind 2016 gestart met het organiseren van theater- en muziekvoorstellingen op verschillende locaties in Nuenen. Een overzicht van films en activiteiten die tot op heden zijn georganiseerd vindt u hier.

 

Informatie over activiteiten
Nieuws en informatie over de activiteiten van Cultuur Overdag is te vinden via de social media:
* Facebook: www.facebook.com/cultuuroverdag
* Instagram: www.instagram.com/cultuuroverdag
* Twitter: @CultuurOverdag

Daarnaast verschijnt regelmatig informatie in de lokale kranten van de gemeente Nuenen c.a. (De Nuenense Krant, Rond de Linde).

Maandelijks wordt per mail een nieuwsbrief verzonden waarop men zich kan abonneren. De nieuwsbrieven zijn ook te vinden op deze website.

Kort actueel nieuws wordt vermeld in een blogbericht op deze website. Geïnteresseerden kunnen zich op de website (homepagina, linksonder) registreren, zodat men ieder blogbericht automatisch als e-mail krijgt toegestuurd.

Vragen over Cultuur Overdag
Achtergrondvragen over Cultuur Overdag? Kijk eens in ons ‘vraag & antwoord’ overzicht. We hebben daarin de meest gestelde vragen van het afgelopen jaar verzameld.

Ideeën voor Cultuur Overdag
Heeft u ideeën voor film, voorstellingen of evenementen in het kader van Cultuur Overdag? We horen het heel graag! Ook als u zelf een activiteit zou willen organiseren: niets is op voorhand onmogelijk! Laat het ons weten.

Vrijwilligers Cultuur Overdag
De volgende vrijwilligers zetten zich maandelijks actief en belangeloos in voor Cultuur Overdag: Karin Aarts, Henny Berkenbosch,  Nancy Groenen, Paula Groote, Jos van Ham, Ruurd van Heijst, Tinus Kapteijns, Richarda Könnigh, Els van den Muckhof, Nico Smid, Annette Stevens, Anneberthe Stolten, Joseph Swinkels, Pieta Tomas.

Interesse om vrijwilliger te worden bij Cultuur Overdag? Leuk! Mail ons en we nemen snel contact op.

Stichting Cultuur en Kunst Nuenen
De activiteiten van Cultuur Overdag zijn ondergebracht bij Stichting Cultuur en Kunst Nuenen. Hier vindt u meer gegevens over de stichting.