EEN UURTJE HEERLIJKE LUISTERLIEDJES VAN BKANT IN HET PARK

Gepubliceerd op 14 augustus 2023 om 12:35

In de succesvolle reeks Kioskconcerten op de zondagmiddag deze zomer in Het Park was het op 13 augustus de beurt aan de band BKant uit Helmond.


Wat een verrassing voor het talrijke publiek – ruim een honderdtal – dat in het prachtige zomerse weer naar hen kwam luisteren.
De band bracht een gevarieerd programma met mooie luisterliedjes – nu eens poëtisch verstild, dan weer enthousiast gezongen in een aanstekelijk ritme – dat perfect paste bij de relaxte sfeer onder de bomen in ons mooie park.
De liedjes werden gezongen door Geert Vogels die zichzelf mooi begeleidde op gitaar, creatief en met een aanstekelijke beat meezingend en instrumentaal ondersteund door de vier andere bandleden: Pierre Prinsen (gitaar), Willy van Bussel (accordeon), Eric de Kogel (basgitaar en drums) en Rens van Dijk (mandoline en basgitaar).
De liedjes kwamen o.a. uit hun programma ‘Zandgrond’, een nostalgische verwijzing naar het Brabant van vroeger en vandaag waar de leden van de band ook hun roots hebben.
Het publiek dat langzamerhand steeds talrijker werd door voorbijgangers die bleven ‘plakken’, genoot met volle teugen. Het applaus aan het einde was meer dan verdiend. Het bleef nog lang gezellig op de terrasjes rond Het Park.  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.